Faber elektrische haarden in de buurt van Gelderland

Het merk Faber maakt prachtige elektrische haarden die gericht zijn op de toekomst, zodat u uw woning in of nabij Gelderland of een verantwoorde manier kan verwarmen. De haarden van dit merk creëren een sfeervol vlammenspel, zonder dat er sprake is van uitstoot of verbranding. Hierdoor geniet u zorgeloos van het fijne en sfeervolle gevoel dat een vuurtje teweeg brengt. Heeft u interesse in de elektrische haarden van Faber die in onze showroom nabij Gelderland staan? Fuego Kachels & Haarden is graag uw leverancier!

Ontdek het aanbod aan Faber elektrische haarden in onze showroom nabij Gelderland

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Holten. Hier, niet ver van Gelderland, laten we u zien welke elektrische haarden van Faber wij in ons assortiment hebben. Samen met u denken we na over de best passende haard voor in uw interieur. Al uw vragen omtrent elektrische haarden, gaskachels of houtkachels beantwoorden wij graag. Wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u ook op ons rekenen!

Stap over op een elektrische haard

Bezoek onze showroom in Holten en stap over op een elektrische haard. Uiteraard is het ook mogelijk uw nieuwe haard via onze webshop te bestellen. Heeft u toch liever een houtkachel? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij vertegenwoordigen onder andere de topmerken Jøtul en Lotus. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0548-361282 of een e-mail te sturen naar info@kachelhandelfuego.nl.

Bel: 0548-361282
Neem contact op
Bekijk webshop

Divers aanbod

 

Vakmanschap

 

Deskundig personeel

showroom-kachelhandel-fuego-kachel