Houtkachel Contura

Een houtkachel van Contura brengt warmte en gezelligheid in huis. Het strakke design van deze haarden zorgt ervoor dat ze naadloos aansluiten op elk interieur. Heeft u interesse in een houtkachel van Contura? Fuego Kachels & Haarden is een erkende Contura dealer en heeft daardoor een ruim aanbod aan kachels van dit merk in het assortiment. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze showroom in Holten, vlak bij Deventer.

Stook verantwoord met een houtkachel van Contura

Contura heeft diverse houtkachels ontworpen die het ‘Bewust Stoken’-logo dragen. Deze kachels voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Heeft u een bewuste levensstijl? Dan is het zeker aan te raden om een Contura houtkachel met dit logo te kiezen! Vraag hier gerust naar bij een van onze medewerkers in de showroom of bekijk het aanbod in onze webshop.

Bel, mail of spreek een medewerker aan

Wanneer u een houtkachel wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk wel de juiste keuze maken. Daarom staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij helpen door met u mee te denken en u te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld aanraden om voor een pelletkachel van Hargassner te gaan, of om voor een elektrische haard van Faber te kiezen. Bent u in onze showroom in Holten, vlak bij Deventer? Spreek dan gerust een van onze medewerkers aan. Bekijkt u ons aanbod online? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0548-361282 of een e-mail te sturen naar info@kachelhandelfuego.nl.

Bel: 0548-361282
Neem contact op
Bekijk webshop

Divers aanbod

 

Vakmanschap

 

Deskundig personeel

showroom-kachelhandel-fuego-kachel