Een houtkachel van Contura bij u in Gelderland

Een houtkachel van Contura brengt warmte en gezelligheid bij u in huis in Gelderland. Het strakke design van deze haarden zorgt ervoor dat ze naadloos aansluiten op elk interieur. Heeft u interesse in een houtkachel van Contura die wij aanbieden in onze showroom niet ver van Gelderland? Fuego Kachels & Haarden is een erkende Contura-dealer en heeft daardoor een ruim aanbod aan kachels van dit merk. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze showroom in Holten.

Stook verantwoord met een houtkachel van Contura van ons bedrijf nabij Gelderland

Wij beschikken nabij Gelderland over een houtkachel van Contura die het ‘Bewust Stoken’-logo draagt. De kachel voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Heeft u een bewuste en duurzame levensstijl? Dan is het zeker aan te raden om een Contura-houtkachel met dit logo te kopen bij ons in de buurt van Gelderland! Vraag hier gerust naar bij onze medewerkers in de showroom of bekijk het aanbod in onze webshop.

Bel, mail of spreek een medewerker aan

Wanneer u een houtkachel wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk wel de juiste keuze maken. Daarom staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij helpen door met u mee te denken en u te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld aanraden om voor een pelletkachel van Hargassner te gaan, of om voor een elektrische haard van Faber te kiezen. Bent u in onze showroom in Holten? Spreek dan gerust een van onze medewerkers aan. Bekijkt u ons aanbod online? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0548-361282 of een e-mail te sturen naar info@kachelhandelfuego.nl.

Bel: 0548-361282
Neem contact op
Bekijk webshop

Divers aanbod

 

Vakmanschap

 

Deskundig personeel

showroom-kachelhandel-fuego-kachel