Houtkachel Enschede

Waar kunt u beter een houtkachel kopen voor uw woning in Hengelo of Enschede, dan bij Fuego Kachels & Haarden? Wij beschikken over een ruim aanbod aan hoogwaardige producten en kunnen u daarom verzekeren dat u bij ons de houtkachel vindt die u zoekt.

Vindt de houtkachel die u zoekt voor uw woning in Hengelo of Enschede

Ervaar de warmte en sfeer van onze haarden en kachels in het echt en kom langs in onze showroom. In onze showroom in Holten staat wellicht een geschikte houtkachel voor u en vanuit zowel Hengelo als Enschede kunt u deze eenvoudig komen bekijken. Hier vindt u een greep uit de houtkachels die wij aanbieden, zoals:

Bij een goede houtkachel hoort een rookkanaal op maat

Wanneer u bij ons een houtkachel koopt voor uw woning in Hengelo of Enschede, is het ook mogelijk om gelijk een bijpassend rookkanaal te kopen. Een rookkanaal zorgt ervoor dat de rook op een verantwoorde manier de juiste uitweg vindt. Hierdoor komt u niet met hinderlijke rook te zitten. Wij bieden drie verschillende soorten rookkanalen aan, die allen volledig op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u naar huis gaat met een passend rookkanaal voor bij uw houtkachel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Kom gerust langs in de showroom om uw houtkachel met bijbehorende accessoires aan te schaffen. Bent u daar niet voor in de gelegenheid? Bestel dan de juiste kachel eenvoudig in onze webshop. Bij vragen of voor meer informatie belt u +31(0)548 361 282. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

  • Sfeerverwarmingsgilde (SVG)
  • Divers aanbod
  • Vakmanschap
  • Deskundig personeel

Bekijk ook:

Houtkachel Enschede
Barbecue bestellen
Schoorsteenvegen Zwolle
Rookkanaal
showroom-kachelhandel-fuego-kachel
kachelhandel-fuego-kachel
boxer-plus-kachelhandel-fuego
modore-140-kachelhandel-fuego