Rookkanaal houtkachel

Het is van belang dat u investeert in een goed rookkanaal voor uw houtkachel. Een rookkanaal zorgt er namelijk voor dat de rook die vrijkomt eenvoudig afgevoerd wordt en niet in uw kamer beland. Hierdoor kunt u ongestoord van uw houtkachel genieten zonder dat u last heeft van de hinderlijke rook. Bij Fuego Kachels & Haarden kunt u voor zowel een houtkachel als een rookkanaal terecht. Door hier te kiezen voor beide weet u zeker dat de houtkachel perfect aan zal sluiten op het rookkanaal. Weer een zorg minder.

Kies het juiste rookkanaal voor bij uw houtkachel

Wij bieden drie verschillende rookkanalen aan die aansluiten bij een houtkachel. Wij bieden een Therminox-, een Draftbooster- en ABCAT-rookkanaal aan. De Therminox rookkanalen volgen de nieuwe EPB-richtlijnen en garanderen luchtdichtheid en veiligheid van de gebruikers. Daarnaast kunnen dit rookkanaal altijd op maat gemaakt worden en sluit dus altijd perfect aan op de houtkachel die u voor ogen heeft. Het Draftbooster rookkanaal bevordert een milieuvriendelijke verbranding. Dit rookkanaal zorgt voor vacuüm, waardoor de rook te allen tijde zijn juiste uitweg vindt. Daarnaast is het door dit vacuüm makkelijker om uw vuur aan te krijgen, wat veel tijd en moeite bespaard! Ten slotte zorgt het ABCAT-rookkanaal voor de vermindering van rookgas uit de schoorsteen. Hierbij wordt voornamelijk de nadruk gelegd op het verminderen van de geurbelasting.

Benieuwd naar ons aanbod?

Benieuwd geworden naar de rookkanalen die wij aanbieden of wilt u meer weten over de houtkachels in ons assortiment? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)548 361 282. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

  • Sfeerverwarmingsgilde (SVG)
  • Divers aanbod
  • Vakmanschap
  • Deskundig personeel

Bekijk ook:

Rookkanaal houtkachel
Houtkachel Enschede
Barbecue bestellen
Schoorsteenvegen Zwolle
showroom-kachelhandel-fuego-kachel
kachelhandel-fuego-kachel
boxer-plus-kachelhandel-fuego
modore-140-kachelhandel-fuego