Schoorsteenvegen Apeldoorn

Wist u dat schoorsteenvegen periodiek moet gebeuren, helemaal wanneer uw huis in Deventer of Apeldoorn beschikt over een oud model schoorsteen? In Nederland ontstaan gemiddeld 2000 schoorsteenbranden per jaar door het niet regelmatig schoonmaken van de schoorsteen. De deeltjes die hierin blijven hangen, kunnen eenvoudig vlamvatten. Maar, waar vindt u een ervaren schoorsteenveger?

Waar vind ik een expert in schoorsteenvegen in Apeldoorn of Deventer?

Fuego Kachels & Haarden biedt al jaren verschillende hoogwaardige kachels en haarden aan. Wij weten echter dat het van belang is dat uw rookkanaal periodiek schoongemaakt wordt. Om u het zoeken naar een geschikte schoorsteenveger te besparen, zijn wij in zee gegaan met een ervaren specialist. Neem contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van de expertise van Theo Kuipers.

Theo Kuipers is de persoon die u zoekt!

Theo is al meer dan 15 jaar werkzaam in de schoorsteenveegbranche. Hij wordt dan ook gezien als een expert in schoorsteenvegen en is exact de man die u nodig heeft voor uw woning in Deventer of Apeldoorn. Als ASPB gecertificeerde schoorsteenveger weet deze man hoe hij te werk moet gaan. Schoorsteenvegen is voor hem dan ook een fluitje van een cent. Wilt u naast het schoorsteenvegen, ook de dakpannen en dakgoten van uw woning in Deventer of Apeldoorn laten reinigen? Ook dat kan Theo voor u regelen. Geen dak is hem te hoog, te glad of te stijl. Kapotte regenkap of moet er een stuk pijp vervangen worden? Theo regelt het voor u allemaal. Wilt u in contact komen met deze man om te kunnen profiteren van zijn kennis en kunde? Mail dan naar info@kachelhandelfuego.nl of bel naar +31(0)548 361 282.

  • Sfeerverwarmingsgilde (SVG)
  • Divers aanbod
  • Vakmanschap
  • Deskundig personeel

Bekijk ook:

Schoorsteenvegen Apeldoorn
Houtkachel Hardenberg
Houtklover kopen
Houtkachel kopen
showroom-kachelhandel-fuego-kachel
kachelhandel-fuego-kachel
boxer-plus-kachelhandel-fuego
modore-140-kachelhandel-fuego