CADEL

MCZ

Duroflame

Pegaso

HELEX

RIKA

RIKA COMBIKACHELS

Wanneer u een pelletkachel wilt kopen, doet u dit natuurlijk alleen bij een expert. In dat geval bent u bij Fuego Kachels & Haarden aan het juiste adres. Wij verkopen enkel pelletkachels van hoogwaardige kwaliteit en die tevens een lust zijn voor het oog. Hierdoor sluit de kachel moeiteloos aan bij uw interieur.

Kom een pelletkachel kopen bij een specialist

Een pelletkachel is een kachel die brand op pellets. Dit zijn kleine houtbrokjes die gemaakt worden van zaagsel en snippers. Het is dus eigenlijk een hele ecologische manier van stoken, aangezien u gebruik maakt van het restafval van de houtindustrie. Wanneer u bij ons een pelletkachel wilt kopen, heeft u keus uit vier verschillende opties:

Gedegen advies op maat bij het kopen van een pelletkachel

Onder deze verschillende type pelletkachels, vallen nog diverse modellen. Heeft u geen idee welk model pelletkachel u het beste kunt kopen? Vraag dan naar gedegen advies op maat bij een van onze medewerkers. Dit kan wanneer u langskomt in onze showroom of door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar +31(0)548 361 282. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een ander soort kachel of haard. Als Kachel & Haardenspecialist garanderen wij dat u bij ons vindt waar u naar op zoek bent!