Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen is van groot belang, het beste kunt u dit laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerde schoorsteenveger, aangesloten bij het ASPB. Elk jaar vinden er om en nabij 2000 schoorsteenbranden plaats in Nederland. De grootste oorzaak hiervan is het niet periodiek vegen van de schoorsteen. Om dit te voorkomen plannen wij graag een afspraak voor u in.

Schoorsteenvegen laat u doen door een expert uit Holten

(Open)haarden en kachels die gestookt worden door pelletkorrels of hout zorgen voor onverbrandbare deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand en vormen creosoot. Wanneer creosoot een temperatuur van 500 graden Celsius bereikt, kan het in brand vliegen.

Vervanging

Is er iets kapot of mist u een regenkap, boldraadrooster of moet er een stuk pijp vervangen worden? In de meest gevallen kan dit zelfs meteen al uitgevoerd worden tijdens het vegen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Vanuit de regio Holten zijn wij werkzaam in diverse provincies. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bent u benieuwd in welke provincies wij precies actief zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kachelhandelfuego.nl of
door te bellen naar +31(0)548 361 282.