Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen is van groot belang, het beste kunt u dit laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerde schoorsteenveger. Elk jaar vinden er om en nabij 2000 schoorsteenbranden plaats in Nederland. De grootste oorzaak hiervan is het niet periodiek vegen van de schoorsteen. Om dit te voorkomen plannen wij graag een afspraak voor u in.

Schoorsteenvegen laat u doen door een expert uit Holten

(Open)haarden en kachels die gestookt worden door pelletkorrels of hout zorgen voor onverbrandbare deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand en vormen creosoot. Wanneer creosoot een temperatuur van 500 graden Celsius bereikt, kan het in brand vliegen.

Al meer dan 15 jaar werkzaam in de branche

Fuego Kachels & Haarden heeft de handen ineengeslagen met schoorsteenveger Theo Kuipers. Door zijn jarenlange expertise, is hij een bekende naam in de schoorsteenveeg branche en in de omgeving van Holten. Theo is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in zijn vak en is tevens sinds 2008 een geregistreerde ASPB gecertificeerde schoorsteenveger. Hij oefent zijn vak met ontzettend veel plezier en passie uit. Geen dak is hem te stijl of glad om te kunnen betreden en uw kanaal weer stook klaar te maken. Is er iets kapot of mist u een regenkap, boldraadrooster of moet er een stuk pijp vervangen worden? In de meest gevallen kan dit zelfs meteen al uitgevoerd worden tijdens het vegen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Theo Kuipers, is vanuit de regio Holten werkzaam in diverse provincies. Het is tevens ook mogelijk om uw dakgoten en dakpannen te laten reinigen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bent u benieuwd in welke provincies Theo precies actief is en of hij iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@kachelhandelfuego.nl of bel naar +31(0)548 361 282.