Schoorsteenvegen in Holten

Schoorsteenvegen is van belang, het beste laat u dit daarom uitvoeren door een ervaren en gecertificeerde specialist uit Holten, aangesloten bij het ASPB. Jaarlijks vinden er ongeveer 2000 schoorsteenbranden plaats in Nederland. De grootste oorzaak hiervan is het niet periodiek vegen van de schoorsteen. Een schoorsteenbrand is te voorkomen door een afspraak met ons in te plannen.

Schoorsteenvegen laat u doen door een expert uit Holten

(Open)haarden en kachels die u stookt door middel van pelletkorrels of hout zorgen voor diverse onverbrandbare deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand en vormen creosoot. Wanneer creosoot een temperatuur van 500 graden Celsius bereikt, kan het in brand vliegen. Het is dus erg belangrijk om creosoot te verwijderen door middel van schoorsteenvegen door een ervaren specialist uit Holten.

Vervanging

Heeft u schade aan uw haard of kachel of mist u iets, zoals een regenkap, boldraadrooster of een stuk pijp? Wij repareren of vervangen de kapotte of missende onderdelen vaak direct tijdens het schoorsteenvegen bij u in Holten, of elders in de regio. Wij zijn namelijk onder andere actief in:

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Schakel Fuego Kachels & Haarden uit Holten in om te schoorsteenvegen. Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U stuurt hiervoor een e-mail naar info@kachelhandelfuego.nl of u kunt bellen naar +31(0)548 361 282.