Wanders gaskachel

Wilt u een Wanders gaskachel kopen en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare leverancier? Zoek niet verder en plaats uw bestelling bij Fuego Kachels & Haarden uit Holten. Wij bieden een ruim assortiment aan gaskachels van het Hollandse kwaliteitsmerk Wanders. U vindt bij ons dus geheid een exemplaar dat voldoet aan uw wensen en eisen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Holten, vlak bij Deventer.

Een Wanders gaskachel voor elk interieur

Wanders is een familiebedrijf dat al tientallen jaren de meest uiteenlopende kachels en haarden produceert. Hierdoor is er voor elk interieur wel een passende Wanders gaskachel te vinden. Wilt u een vrijstaande gaskachel die direct sfeer creëert? Of wilt u graag een strakke ingebouwde kachel? Wat uw wensen ook zijn; een Wanders gaskachel is altijd een goede keuze! Dankzij hun vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van haarden en kachels, zijn de Wanders al sinds begin jaren zestig de specialist in deze industrie.

Vraag ons om advies op maat

Heeft u ons aanbod bekeken en wilt u graag meer informatie over een specifieke Wanders gaskachel? Of twijfelt u nog, omdat bijvoorbeeld de merken Morsø en Leenders u ook wel aanspreken? In beide gevallen staat ons team voor u klaar. Wij geven u graag advies op maat. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Holten, vlak bij Deventer. Natuurlijk zijn we ook sneller te bereiken. Bel eenvoudigweg naar 0548-361282 of stuur een e-mail naar info@kachelhandelfuego.nl.

Bel: 0548-361282
Neem contact op
Bekijk webshop

Divers aanbod

 

Vakmanschap

 

Deskundig personeel

showroom-kachelhandel-fuego-kachel